Buscar
Mostrando ítems 1-5 de 5
Promoting action control and coping planning to improve hand hygiene
(2015-09)
Background
We examined a brief educational intervention addressing hand hygiene self-regulatory mechanisms, and evaluated which psychological mechanisms may lead to hand hygiene behaviours.
Methods
Two hundred forty ...
Social-cognitive Antecedents of Hand Washing: Action Control Bridges the Planning-Behavior Gap
(2016-04)
Objectives. To examine motivational and volitional factors for hand washing in young adults, using the Health Action Process Approach (HAPA) as a theoretical framework.
Design. In a longitudinal design with two measurement ...
Plan de negocios para la creación de una empresa productora y transformadora de sábila, por parte de la comunidad indígena pijao en Villavicencio, Meta, 2021.
(Universidad Santo TomásPregrado Administración de Empresas AgropecuariasFacultad de Administración de Empresas Agropecuarias, 2021-09-26)
Summary
The objective of this business plan is to propose the creation of a company that produces aloe vera derivatives, in the Department of Meta, 2021. The research is carried out in the Pijao Indigenous Community, ...
Propuesta de un programa de prevención de peligros biomecánicos enfocado a los trabajadores de las áreas técnicas y administrativas de la empresa Concrelab S.A.S
(Universidad ECCIColombiaPosgrados, 2022)
Aseguramiento y control de calidad en la elaboración de productos alimenticios.
El tema de Aseguramiento y control de calidad en la elaboración de productos alimenticios se da del análisis de campo que surgió de las salidas de la secretaría de Desarrollo y los comerciantes de los mercados móviles. ...