es | en | pt | fr
    • Presentation
    • Countries
    • Institutions
    • Get involved
        JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
        Search 
        •   Home
        • Search
        •   Home
        • Search

        Search

        Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

        Filters

        Use filters to refine the search results.

        Now showing items 1-10 of 16

        • Sort Options:
        • Relevance
        • Title Asc
        • Title Desc
        • Up date
        • Descending date
        • Results Per Page:
        • 5
        • 10
        • 20
        • 40
        • 60
        • 80
        • 100

        Composición de ácidos grasos y contenido de CLA en yogures comerciales 

        Rebechi, Silvina Roxana; Vélez, María Ayelén; Pozza, Leila; Wolf, Irma Veronica; Perotti, Maria Cristina (Publitec, 2018-07)
        La fracción lipídica es uno de los componentes más importantes de los alimentos lácteos, no sólo desde el punto de vista de su impacto en las características sensoriales de los productos (flavor, color, textura), sino ...

        Composición de ácidos grasos y determinación de CLA en yogures comerciales. 

        Rebechi, Silvina Roxana; Vélez, María Ayelén; Pozza, Leila; Wolf, Irma Veronica; Perotti, Maria Cristina (Publitec SA, 2018-05)
        La fracción lipídica es uno de los componentes más importantes de los alimentos lácteos, no sólo desde el punto de vista de su impacto en las características sensoriales de los productos (flavor, color, textura), sino ...

        Efecto de la composición y las variables de operación en la desodorización de aceites vegetales 

        Mateos, Lorena Elisabet; Echarte, Roberto Eugenio; Crapiste, Guillermo Hector (Asociación Argentina de Grasas y Aceites, 2006-07)
        En este trabajo, se desarrolló y resolvió numéricamente un modelo para la simulación de un desodorizador batch de aceites vegetales. El modelo consiste principalmente en un conjunto de ecuaciones diferenciales ordinarias, ...

        Efectos del consumo de leche bubalina con alto contenido de grasas trans en la degeneración grasa hepática inducida por colesterol en conejosEffects of trans fatty acid-enriched bubaline milk intake in hepatic fat degeneration induced by cholesterol in rabbits 

        Lertora, Walter Javier; Villordo, Gabriela Ines; Mussart, Norma Beatriz; Patiño, Exequiel Maria; Montenegro, M. A.; Cabrera, Ailen Emilse; Sánchez Negrette, M. (Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Veterinarias, 2019-07)
        Este trabajo comparó los efectos del consumo de dos leches bubalinas, con baja y alta relación de AGt/AGS, sobre la lipemia y el desarrollo de degeneración grasa hepática inducido por colesterol en conejos. Veinte conejos ...

        Una leche bubalina rica en ácidos grasos trans incrementó la colesterolemia y tendió a agravar la ateroesclerosis en conejosBubaline milk with a high content of trans fatty acids increased cholesterolemia and tended to aggravate atherosclerosis in rabbits 

        Lertora, Walter Javier; Villordo, Gabriela Ines; Mussart, Norma Beatriz; Catuogno, María Silvia; Sanchez Negrette, Marcial (Universidad Nacional del Nordeste. Facultad de Ciencias Veterinarias, 2019-07)
        Búfalas suplementadas con una mezcla de aceites de girasol + pescado pueden reducir en la leche los niveles de ácidos grasos saturados (AGS), considerados hipercolesterolémicos y pro-aterogénicos, e incrementar los ácidos ...

        Animal performance, carcass characteristics and beef fatty acid profile of grazing steers supplemented with corn grain and increasing amounts of flaxseed at two animal weights during finishing 

        Pouzo, Laura Beatriz; Fanego, Noelia; Santini, Francisco Jose; Descalzo, Adriana Maria; Pavan, Enrique (Elsevier, 2015-08)
        The objective of this study was to determine (1) the effects of increasing flaxseed addition to the corn grain supplemented at finishing to grazing steers on animal performance, carcass characteristics and longissimus ...

        Improving the Quality of Milk Fatty Acid in Dairy Cows Supplemented with Soybean Oil and DHA-Micro Algae in a Confined Production System 

        Gagliostro, Gerardo Antonio; Antonacci, Liliana Elisabet; Perez, Carolina Daiana; Rossetti, Luciana; Carabajal, Augusto (2018-09-10)
        The objective was to reduce saturated fatty acids (SFA) and increase conjugated linoleic acid (CLA, cis- 9, trans -11 C18:2), α-linolenic (cis- 9, cis- 12, cis- 15 C18:3) and docosahexaenoic (DHA, C22:6) contents in milk ...

        Effect of Diet Supplementation with Combinations of Soybean and Linseed Oils on Milk Production and Fatty Acid Profile in Lactating Dairy Ewes 

        Antonacci, Liliana Elisabet; Busetti, Margarita Rosa; Rodríguez, María Alejandra; Cano, Adriana Virginia; Gagliostro, Gerardo Antonio (2018-02)
        Thirty-six Pampinta ewes were used in a completely randomized design to examine the effectiveness of soybean (SO) and linseed (LO) oils to reduce the concentration of the atherogenic fatty acids (FA) of milk (C12:0 to ...

        Effects of feeding combinations of soybean and linseed oils on productive performance and milk fatty acid profile in grazing dairy cows 

        Antonacci, Liliana; Gagliostro, Gerardo Antonio; Cano, Adriana Virginia; Bernal, Claudio Adrián (2017)
        Thirty-six grazing dairy cows were used to determine the effect of combinations of soybean (SO), and linseed (LO) oils on milk production, composition and milk fatty acid (FA) profile. Treatments were a basal control diet ...

        Efecto de la dieta sobre la composición en ácidos grasos y los índices de interés nutricional en la grasa subcutánea de novillos de diferentes genotipos. 

        Zarlenga, María; Latimori, Nestor Juan; Sancho, Ana Maria; Garcia, Pilar Tere (Foro de la Alimentación, la Nutrición y la Salud, 2020)
        El objetivo del presente trabajo fue analizar la composición de la grasa subcutánea de novillos Hereford, Bradford ½, Bradford ¼ y Bradford 3/8, alimentados con tres dietas diferentes: Pasturas, Pasturas + 0.7% de ...
        • 1
        • 2

        Red de Repositorios Latinoamericanos
        + of 8.000.000
        Available publications
        500 Participating institutions
        Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
        Universidad de Chile
        Membership Login
        Featured collections
        • Latin American Theses
        • Argentinean Theses
        • Chilean Theses
        • Peruvian Theses
        Latest collections added
        • Argentina
        • Brazil
        • Colombia
        • México
        Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
        Universidad de Chile
        Red de Repositorios Latinoamericanos | 2006-2018
         

        EXPLORE BY

        Countries
        ArgentinaBoliviaBrasilChileColombiaCosta RicaCubaEcuadorEl SalvadorGuatemalaHaitíHondurasJamaicaMéxicoNicaraguaPanamáParaguayPerúPuerto RicoRepública DominicanaTrinidad y TobagoUruguayVenezuela

        EXPLORE BY

        Institutions

        Discover


        Document type
        info:ar-repo/semantics/artículo (16)
        info:eu-repo/semantics/article (16)
        info:eu-repo/semantics/publishedVersion (16)

        Browse in Repository Network

        Countries >
        Document type >
        Publication date >
        Institutions >

        Red de Repositorios Latinoamericanos
        + of 8.000.000
        Available publications
        500 Participating institutions
        Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
        Universidad de Chile
        Membership Login
        Featured collections
        • Latin American Theses
        • Argentinean Theses
        • Chilean Theses
        • Peruvian Theses
        Latest collections added
        • Argentina
        • Brazil
        • Colombia
        • México
        Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
        Universidad de Chile
        Red de Repositorios Latinoamericanos | 2006-2018