Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 95
El dispositivo del fantasma de Pepper: la intermedialidad y el efecto de presencia
(Universidad de Costa Rica, 2017)
Biochemical andMolecular Analysis of Some Commercial Samples of Chilli Peppers fromMexico
(2012-12-17)
The genus Capsicum provides antioxidant compounds, such as phenolics and carotenoids, into the diet. In Mexico, there is a wide
diversity of species and varieties of chilli peppers, a fruit which has local cultural and ...
Cryptic designs on the peppered mothCryptic designs on the peppered moth
(Universidad de Costa Rica, 2002)
DIVERSITY OF ARBUSCULAR MYCORRHIZAL FUNGI IN HORTICULTURAL PRODUCTION SYSTEMS OF SOUTHERN CHILE
(SPRINGER INTERNATIONAL PUBLISHING AG, 2010)
Efectos de Brevibacillus bortelensis B65 sobre la germinación y el desarrollo de posturas de hortalizas en fase de semillero.
(2014)
Los cultivos de berenjena (Solanum melongena L) y de ají (Capsicum annun L) constituyen prioridades del programa de producción de alimentos en Santiago de Cuba. La preparación de los semilleros de hortalizas se realiza con ...