Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 12
Interrelationship between the structural features and rehydration properties of spray dried manzano chilli sauce microcapsules
(Universidad Autónoma Metropolitana Unidad Iztapalapa, 2009)
Determination of the minimum integral entropy, water sorption and glass transition temperature to establishing critical storage conditions of beetroot juice microcapsules by spray drying
(Universidad Autónoma Metropolitana Unidad Iztapalapa, 2014)
Storage stability and physicochemical properties of passion fruit juice microcapsules by spray-drying
(Universidad Autónoma Metropolitana Unidad Iztapalapa, 2016)
Microencapsulation of sesame seed oil by tamarind seed mucilageMicroencapsulación de aceite de ajonjolí mediante mucilago de la semilla de tamarindo
(International Journal of Biological Macromolecules, 2020)
Estudio preliminar de la obtención de compuestos híbridos de quitosano y polifenoles derivados de lignina a partir de subproductos agropecuarios y pesquería de camarón
(Universidad de San Carlos de Guatemala, 2017)
En este estudio se prepararon y caracterizaron microcápsulas híbridas del conjugado de polifenoles derivados de la lignina proveniente de la cáscara de piña, y el quitosano obtenido a partir de la quitina de la cáscara del ...
Stabilization of phenolic compounds from opuntia oligacantha först by microencapsulation with agave sap (aguamiel)
(Universidad Autónoma Metropolitana Unidad Iztapalapa, 2016)
Application of self-healing materials in architecture and construction industry: an exploratory review
(Journal of Xi'an University of Architecture & Technology, 2020)
Moisture sorption properties and storage stability conditions of a nutraceutical system microencapsulated by spray drying
(Universidad Autónoma Metropolitana Unidad Iztapalapa, 2016)