Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 28
CHEMICAL CHARACTERIZATION OF SAPUCAIA NUTS (Lecythis pisonis Cambess.) FROM ZONA DA MATA MINEIRA REGION
(Univ Federal UberlandiaUberlandiaBrasil, 2012)
Tannin quantification and chemical-energetic characterization of biomass residues of Bertholletia spp. And Lecythis’ spp. FruitsQuantificação de tanino e caracterização química-energética de resíduos de biomassa de frutos de Bertholletia spp. E Lecythis’ spp
(2021-01-01)
Biomass residues originated from agroforestry systems has been demonstrating great usage potential for the pharmaceutical, textile and energy industries. In the Amazon region, the use of these materials can stimulate the ...
In vitro digestibility of globulins from sapucaia (Lecythis pisonis Camb.) nuts by mammalian digestive proteinases
(Soc Brasileira Ciencia Tecnologia AlimentosCampinasBrasil, 2007)
Caracterización anatómica de 9 especies forestales de la Concesión Industrial Maderera Zapote en Loreto
(Universidad Nacional Agraria La Molina, 2016)
Caracterización anatómica de 9 especies forestales de la Concesión Industrial Maderera Zapote en Loreto
(Universidad Nacional Agraria La Molina, 2009)
El objetivo de la presente investigación fue caracterizar la estructura anatómica y elaborar dos claves de identificación, una dicotómica y otra basada en un sistema computarizado creado en Microsoft Access 7,0, para ...